08.01.2023, 08:50

"М'ясорубка": У районі Бахмута та Соледара поля та окопи заповнені трупами російських солдатів

В районе Бахмута и Соледара поля и окопы заполнены трупами российских солдат

Поки російська пропаганда розганяє фейки про взяття Соледара та "закріплення" на околицях Бахмута, українські воїни продовжують на Донбасі перемелювати "другу армію світу".

Російське командування відправляє на окупований Донбас сотні мобілізованих, буквально "засипаючи" окопи та поля тілами. Росіяни йдуть у безглузді лобові атаки та зазнають великих втрат. Про це в ефірі "Радіо НВ" розповів журналіст Денис Казанський, передає Час Пік.

"У мене немає інформації щодо кількості поранених, але, я думаю, ми всі бачимо ці відео, які викладають військові. Це відео з безпілотників, які знімають російські позиції, в основному під Бахмутом, де зараз найбільш запеклі бої. Ми бачимо, що всі ці позиції, вони буквально всіяні мертвими тілами...

Прибирають одних — з’являються інші, прямо повні окопи з вбитими російськими окупантами. Відповідно можна з цих відео, проаналізувавши ситуацію, зрозуміти, яка насправді там йде м’ясорубка...", – розповів журналіст.

Не менш запеклі бої продовжуються й на Луганщині, куди РФ стягує живу силу та техніку, бо не може прорвати оборону українських підрозділів, незважаючи на масу свіжих "мобиків" та величезні втрати.

Також Денис Казанський зазначив, що мобілізація зеків-"вагнерівців" незабаром обернеться лихом для самих росіян. Не всіх їх вдасться ліквідувати в Україні й незабаром "недобитки" кинуться до РФ, займатися "улюбленою справою".

"Бо коли ти випускаєш людей, які вбивали, ґвалтували самих росіян, тобто їм очевидно все одно, кого вбивати, ґвалтувати. І коли їх відпускають просто на волю, всім зрозуміло, що це зараз вони можуть зайняті війною в Україні, але ж потім вони переключаться на своїх співгромадян. Рано чи пізно це станеться", - сказав Казанський.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк