09.01.2023, 22:39

"Місто взяли, а прогодувати та обігріти не можуть": Ситуація в окупованому Маріуполі від очевидців

Віктор Білий | Всі новини автора

У всіх містах після приходу "руського міру" ситуація однакова - зруйновані будинки, холодні квартири та нестача продуктів. Так, маріупольці, які живуть у розбитих будинках, зіткнулися з першими серйозними морозами.

Температура повітря на вулиці опускається до -10°. У багатьох немає світла, у когось немає вікон чи дірки у стінах. Також люди подейкують, що у Маріуполі не вистачає продуктів.

Ось що пишуть про ситуацію в місті сьогодні місцеві жителі у мережі:

“У моєму будинку та в моїй квартирі опалення є. Радіатори трохи теплі, тому що вуличні труби не утеплили скловатою і вода в них остигає. У будинку поряд опалення немає, хоч і ремонтували, такі працівники. У будинках через дорогу від нас опалення також немає, ремонту ще не робили. Пунктів обігріву з гарячою їжею у місті немає”.

“У Маріуполі дуже холодно, на ринку ніхто не торгує, колишній АТБ закритий, немає завезення продуктів, полиці порожні були ще шостого числа, відкрито одну маленьку крамничку. Якщо Маріуполь опиниться в найменшій блокаді, тут знову буде нічого. І юрби голодних людей у пошуках їжі”.

“Місто взяли, а прогодувати не можуть. Що, картоплю шкода завести? Картопля у Маріуполі 50 руб. кг. Безсовісні, наживаються на людях”.

“А чим зігрітися, коли вікна плівкою та дошками забиті? І начебто на Слобідці вікна заміряли й то якось вибірково. А хоч комусь поставили?

До того ж продовжує замикати проводка через навантаження електрообігрівачами. Чергова пожежа зафіксована на вулиці Зелінського.

Читайте також: Купи зрізаних радіаторів та нові вікна під під'їздами: свіжі кадри із Сєвєродонецька від очевидців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк