26.01.2023, 15:36

Пригожин запрошує Стрелкова на війну - той щось не в захваті від пропозиції

Марина Началова | Всі новини автора
Пригожин, Гіркін

Нещодавно "складні стосунки" між терористами Євгеном Пригожиним та Ігорем Стрелковим-Гіркіним отримали новий виток розвитку.

Ця інформація з'явилась у відкритих медіа та Телеграм-каналах, передає Час Пік.

Кумедно спостерігати за пікіровкою, що відбувається між дієвими особами так званої російської "СВО": очільником ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним та терористом-теоретиком Стрелковим-Гіркіним. 

Декілька днів тому один з представників ПВК "Вагнер" звинуватив Стрелкова-Гіркіна в тому, що він не поважно ставиться до бійців "Вагнеру", а також у всіх поразках у 2014 році. На що терорист-теоретик обурливо не погодився, заявивши:

"На мою адресу було звинувачення з боку анонімного представника командного складу ПВК "Вагнер", який ганебно бреше про те, що я якимось чином "паплюжу" бійців і командирів зазначеної військової структури, що борються проти ЗСУ. (Про його брехню по 2014-му році - навіть не коментую)... я вважаю, що ці "висери" на мою адресу спровоковані паном Пригожиним, який вважає за краще не відповідати особисто на мою справедливу критику, а "ховатися" за спини бійців. Що, власне, багато говорить про особистість самого пана Пригожина."

Пан Пригожин після цих висловлювань миттєво запропонував Стрелкову перейти від слів до дій, а саме приїхати на фронт та очолити один зі штурмових підрозділів.

"Пропоную йому прибути на територію ЛНР для призначення на керівну посаду, згідно з його компетенцією, в один зі штурмових підрозділів. Безперечно, високу посаду йому ніхто запропонувати не зможе, для цього необхідно показати свої можливості. Час переходити від слів до справи".

Отакої. Ні поваги перед "заслуженим злочинцем", ні "високої посади". Хто таке терпітиме? Стрелков у відповідь і не стерпів:

"Вважаю, що подібні пропозиції не повинні робитися через публічні ЗМІ. Або - якщо вони оголошені - повинні бути підкріплені і розвинені переговорами у нормальному режимі - тобто через офіційних представників ПВК "Вагнер". Яких у Москві (чи хоча б у Петербурзі), я вважаю, більш ніж достатньо.
Поки що я жодних конкретних пропозицій не отримав – можу тільки сказати, що готовий їх розглянути у вищезгаданому варіанті нормальних ділових переговорів із військовими співробітниками ПВК. Ні більше, ні менше... Їхати ж у ЛНР тільки для того, щоб вислухати пропозиції, які можуть виявитися для мене свідомо неприйнятними – не готовий".

З усього видно, що війна між російськими дієвими особами війни в Україні тільки-но набирає обертів. Цікаво, що буде далі і які ще персонажі додадуться згодом до цієї павучої банки. Поживемо побачимо.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк