27.01.2023, 11:30

"Люди звикли. Готуються до городів": що відбувається у Рубіжному (відео)

Рубежное, война

У Рубіжному люди вже заспокоїлися та звикають жити в умовах окупації. Багато хто вже будує плани на весну, мріючи зайнятися городами та ремонтом житла. Про це - у новому відео з окупованого міста.

У мережі з'явилося свіже відео із окупованого Рубіжного. Автор ролика розповів про настрої місцевих жителів, повідомляє Час Пік.

За його словами, вже помітно, що люди стали спокійнішими й звикли до ситуації, що склалася. Багато хто вже не ховається, при звуках пострілів та "прильотів". Більше того, люди вже планують зайнятися городами та ремонтом квартир.

Судячи з розповіді автора відео, у місті є світло, вода та газ. А ось про опалення люди лише мріють, замерзаючи у своїх квартирах.

З Рубіжного виїхало багато людей. На відео видно, що вулиці порожні. Протягом усієї поїздки можна спостерігати, що у місті багато російських військових та техніки.

За словами автора відео, до міста частенько "прилітає". Нагадаємо, цього тижня "прилетіло" по готелю, де оселилися росіяни.

У Рубіжному люди мріють про тишу та мир. Автор ролика висловив сподівання, що незабаром люди повернуться до улюбленого міста.

Так і буде! Після нашої перемоги!

Читайте новини міста:

У Рубіжному окупанти демонтують та вивозять сучасне обладнання з РКТК

"Погодували та побажали доброї дороги": про те, як жителі Рубіжного до "царів" скаржитися їздили

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк