31.01.2023, 11:45

"За вікна та батареї нагадали, але забули сказати, що виносять особисті речі": ситуація в Сєвєродонецьку від очевидців

Віктор Білий | Всі новини автора

Мародерство в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області триває. Місцева "адміністрація" продовжують розкрадати квартири під приводом заміни вікон і батарей.

Про це повідомляють мешканці міста у місцевих пабліках, передає Час Пік.

У пропагандистських ресурсах з'явилася інформація, що на "Вілесова, 16 йде встановлення вікон по квартирах".

"На Вілесова, 16, на майданчиках вже поставили вікна непоганої якості, ставлять 2 скла, у квартирах 3. Пізніше буде встановлення відливів, підвіконь, фурнітури, робитимуть укоси. Щодо батарей: у спальнях ставлять по 12 секцій, у кухні по 5 або 8. У місті збільшилася чисельність населення. Люди потроху повертаються додому. Машин набагато більше стало. Відкриваються магазини. Роботи, звичайно, в місті дуже багато ще, не на один рік це точно", - пишуть у мережі.

Про "встановлені" вікна та двері сказали, проте забули згадати, що квартири пустіють після таких "робіт".

"Забули додати, що на Вілесова, 16 виносять особисті речі... чому за це промовчали?",

"Ех, Північ заживе тепер, не те, що при Україні... і вікна, і батареї, і вкрадені з квартир особисті речі, і магазини працюють, і люди з'явилися, та так, що навіть на всіх відео не видно навіть собак, що бігають",

"Це добре, що у місті ведуться якісь роботи. Але ні льодовий, ні драмтеатр, ні навіть бібліотеку, яку спалили, вони не відновлять. А лікарні, школи, садочки? Вікна з батареями в деяких будинках поставили, але цього так мало "Це для виживання кількох тисяч людей, а для життя цілого міста, яким була наша Північ до війни це крапля в морі. Дай Боже, щоб при відступі, вони його ще більше не зруйнували", - коментарі в мережі.

Читайте також: Тільки 4 будинки з опаленням: у мережі з'явилися списки будинків у Сєвєродонецьку в яких хоч щось підключено

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк