01.02.2023, 09:15

Кладовище вікон у Сєвєродонецьку: окупанти самі не можуть зрозуміти, знищили місто чи "відновлюють" його

Кладбище окон в Северодонецке

Російські пропагандисти зняли черговий сюжет про "звільнений" Сєвєродонецьк на Луганщині. При цьому місто "помістили" на територію "ДНР".

Російські пропагандисти зняли черговий сюжет про Сєвєродонецьк. При цьому зовсім не зрозуміло, що хотіли показати "визволителі": як відновлюють місто або як знищили Сєвєродонецьк, повідомляє Час Пік.

На відео звернув увагу луганський блогер Savelyi Vasserman.

"Доброго ранку, вільний Сєвєродонецьк, ДНР!", - іронічно підписав відео блогер.

Справа в тому, що штампуючи сюжети для російських новин, пропагандисти навіть не намагаються зібрати про місто точну інформацію. А навіщо? Адже росіянам з їхніми проблемами відверто начхати, де знаходиться Сєвєродонецьк – у складі т.зв. "ЛНР" чи "ДНР". "Звільнили" й добре...

За словами кореспондента, під Сєвєродонецьком утворився ціле кладовище вікон та дверей - сумна картина. Він і сам не зрозуміє: радіти цьому чи засмучуватися, про "відновлення" варто говорити або про повну розруху...

"Нові російські луганчани поки що не освоїлися в місцевій географії. Для них воно все одно", "Звільнили", "Відновлення? Там схоже на пустелю тепер", "А чому до звільнення у людей не було таких проблем? Все було нормально, все ціле, все працювало...", - пишуть люди у коментарях.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк