02.02.2023, 14:57

Відключення мобільного інтернету на Луганщині: окупанти знайшли "відмазку"

Иллюстративное фото / Открытый источник

На окупованій території Луганської області людей продовжують відрізати від світу. Раніше окупанти перекрили людям доступ до Інтернету, а тепер буде недоступним й мобільний інтернет.

Підконтрольний окупантам мобільний оператор "МКС" (колишній "Лугаком") з 11 лютого виключить послугу мобільного інтернету зі всіх тарифних планів. Абонентів вже попередили, повідомляє Час Пік.

"Відповідно до рекомендацій Федеральної антимонопольної служби Росії, а також на підставі розпорядження Міністерства зв'язку та масових комунікацій "Про обмеження послуг доступу до мережі Інтернет", послуга "Мобільний інтернет" з 11 лютого 2023 року буде виключена з усіх тарифних планів", - повідомила прес-служба "МКС".

Щоправда, людям обіцяють своєрідну компенсацію - збільшення кількості хвилин всередині мережі в 10 разів на тарифних планах "Оптимальний" та "Оптимальний+".

Люди на окупованих територіях шоковані новиною про блокування мобільного інтернету. Тепер вони будуть зовсім відрізані від українських та світових новин. А додаткові хвилини, за словами місцевих жителів, нікому не потрібні, оскільки зв'язок у т.зв. "ЛНР" настільки поганий, що часто не просто поговорити, а й додзвонитися не виходить.

На тлі невдоволення людей у пропагандистських ЗМІ з'явилося "роз'яснення" щодо відключення мобільного інтернету. Виявляється, це було зроблено для безпеки місцевих жителів, які можуть потрапити під обстріл через роботу української агентури.

Мабуть, "полювання на відьом" не дає результатів, а HIMARS продовжує передавати "полум'яні привіти" окупантам. Тому окупанти й продовжують тероризувати місцеве населення, безуспішно намагаючись засекретити місцезнаходження особового складу та техніки.

Мабуть, вони забули про "бойових гусей" та голубину пошту)

Читайте новини регіону:

За законами "руського миру": У Сєвєродонецьку зламують та грабують усі квартири поспіль (відео)

"Чекаємо. Віримо": з'явилося відео, як дві "почекунки" з Сєвєродонецька про хороше життя при окупантах розповідають

"Ви вільні": з'явилося відео, як лисичанські "почекуни" зі сльозами на очах радісно зустрічали окупантів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк