21.02.2023, 18:20

Трьом мешканцям Луганщини повідомлено про підозру у держзраді

прокуратура

Двоїм поліцейським та судовому охоронецю з Луганської області повідомили про підозру в державній зраді. Їм загрожують великі терміни ув'язнення.

Про це повідомляє прокуратура Луганщини у Facebook, передає Час Пік.

За даними слідства, в умовах воєнного стану вони склали присягу та перейшли на службу до окупантів на захопленій РФ території Луганщини.

Інспектор Старобільського районного управління поліції та командир відділення Служби судової охорони у Луганській області працевлаштувалися у так званому "Марківському районному відділі внутрішніх справ МВС ЛНР".

Ще одна підозрювана - інспектор Старобільського районного управління поліції - перекваліфікувалася і після проходження співбесіди обійняла посаду в окупаційній "прокуратурі Міловського району ЛНР".

Вирішується питання про оголошення фігурантів у розшук та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує покарання - 15 років позбавлення волі або довічне з конфіскацією майна.

Читайте також: Окупанти передають відібрані українські паспорти членам ДРГ та використовують у спецопераціях проти України - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк