02.03.2023, 10:39

До уваги мешканців Лисичанська: куди звертатися з питань надання субсидій та пільг в умовах воєнного стану

Луганская

У багатьох вимушених переселенців виникають питання щодо надання житлових субсидій та пільг в умовах воєнного стану. Лисичанська міська військова адміністрація розповіла, куди звертатися в таких випадках.

З початку повномасштабного вторгнення РФ багатьом українцям довелося залишити свої будинки та перебратися до регіонів, які перебувають під контролем України. Серед них чимало мешканців Лисичанська Луганської області, які продовжують користуватися пільгами та отримувати субсидії, повідомляє Час Пік.

"Якщо у вас виникли питання з надання житлових субсидій та пільг в умовах воєнного стану, пропонуємо звернутися до Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, яке працює у дистанційному режимі", - повідомляється на ]]>сайті ]]>Лисичанської міської військової адміністрації.

Канали для зв'язку:

  • особистий кабінет на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, який працює цілодобово за посиланням ]]>https://portal.pfu.gov.ua/]]>;
  • електронна адреса Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області: [email protected];
  • телефонна "Гаряча лінія" (095) 802 61 38; (068) 300 40 86. З понеділка по четвер з 8:00 до 17:00, по п’ятницях – з 08:00 до 15:45.

Читайте також:

"Нечувана щедрість": Росія зробила жителям окупованих територій "привабливу пропозицію"

"Ось тепер заживуть!": Росія обіцяє "ощасливити" мешканців окупованих територій

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк