04.03.2023, 13:55

"Ми наче прокажені": жителі окупованого Рубіжного скаржаться на відсутність допомоги від росіян

Рубежное, война

Жителі тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області незадоволені "керівництвом" міста та обурені тим, що над ними не взяв "шефство" жоден регіон РФ.

Жителі окупованого Рубіжного, наслухавшись пропагандистських новин, вирішили, що сусідні Сєвєродонецьк та Лисичанськ "активно розвиваються та відновлюються". Вони обурені тим, що їхнє місто таке "відродження" обійшло стороною, повідомляє Час Пік.

Посилення пропускного режиму, відсутність інтернету та зв'язку, а також обробка пропагандистськими новинами зробили свою справу - жителі окупованих міст вважають, що росіяни вирішили відбудувати регіон.

Тому жителі окупованого Рубіжного обурюються, що їм не встановлюють безкоштовно нові пластикові вікна та "благодійники" з РФ не поспішають брати шефство над містом та завалювати його подарунками.

Рубежное, новости соцсетей

Багатьом рубіжанам невтямки, що у Сєвєродонецьку та Лисичанську люди так само незадоволені діями влади, часто скаржаться на свавілля та махінації з гуманітаркою. Що нові вікна та двері у Сєвєродонецьку вставляють далеко не всім, що ремонт будинків проводиться не у всьому місті. Що у Лисичанську про ремонт будинків лише мріють. Що люди не живуть, а виживають...

А поки що в Рубіжному росте тільки кладовище, а саме місто стоїть розбите та спорожніле. Це добре видно у нових відео, що з'явилися у Мережі.

Читайте також: "Ми, як заблукалі вівці": розповідь сєвєродончанки про життя у "звільненому" місті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк