09.03.2023, 17:51

Борці проти путінського режиму закликають мешканців Курської області саботувати роботу у найближчі два тижні - відео

Ольга Ранська | Всі новини автора
скрин

У мережі з'явився ролик, у якому повстанці проти путінського режиму закликають мешканців Курської області, що межує з Україною, у найближчі два тижні не виходити на роботу та не допомагати будувати укріплення для армії загарбників.

Відео поширилося багатьма ТГ-каналами, передає Час Пік.

Звернення борців проти путінського режиму з Курської області було знято на в'їзді до села Пльохово (трохи більше ніж 2 км від кордону з Україною). На кадрах ролика четверо чоловіків у камуфляжі закликають цивільних, яких змушують будувати укріплення, у найближчі два тижні саботувати роботу, оскільки "борці" приготували багато т.зв. "подарунків":

"Ми - борці проти путінського режиму. Ми продовжуємо діяти в Курській області. Сьогодні ми звертаємося до цивільних, яких змушують будувати укріплення для путінської армії. Ми приготували дуже багато "подарунків". Тому наполегливо рекомендуємо: не виходьте на роботу у найближчі два тижні, саботуйте роботу, а краще - приєднуйтесь до нас, разом будемо боротися за свободу Росії", - сказали автори ролика.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканців прикордонних областей Росії справді часто залучають до будівництва оборонних споруд. Так, наприклад, у Білгородській області працівників одного з комунальних підприємств змушують рити окопи.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк