13.03.2023, 14:27

"Готуються!": В центрі окупованого Лисичанська з'явилися "зуби дракона"

В центре оккупированного Лисичанска появились "зубы дракона"

Схоже, окупанти не дуже вірять в те, що відвоювали Лисичанськ назавжди. У місті вже з'явилися очевидні ознаки того, що російські вояки збираються битися не тільки на підступах до Лисичанська, а й на міських вулицях. Отже, очікують, що при наступі ЗСУ увійдуть до міста. Бояться й готуються...

З'явилося свіже промовисте фото з Лисичанська. Російські окупанти готуються до наступу ЗСУ, повідомляє Час Пік.

Поки жителі Лисичанська скаржаться на погану роботу "влади" з відновлення міста та чекають, коли ж розпочнеться обіцяне "будівництво століття", російські окупанти серйозно стурбовані питанням, як утримати місто під час наступу ЗСУ.

У Лисичанську окупанти встановлюють "зуби дракона". На їхню думку, ці конструкції мають стримати натиск ЗСУ. Примітно, що бетонні фортифікаційні споруди встановлюють у центрі міста, а отже самі окупанти не вірять, що їм вдасться стримати ЗСУ на підступах до міста.

Вочевидь, лисичанам не варто сподіватися на швидке обіцяне окупаційною "владою" "відновлення міста". Навіщо вкладати гроші в місто, яке незабаром стане полем битви.

Окупанти готуються до запеклих боїв за Лисичанськ, Сєвєродонецьк та Рубіжне. Про це говорить і велика кількість військових, і перекидання техніки, і "закриття" міст, і заборона інтернету...

Поки російські пропагандисти продовжують вести мовлення про "відродження звільнених міст", військові думають, як би ці міста не втратити.

Про те, що російські вояки бояться успішного наступу ЗСУ, багато говорить: і розповіді полонених, і перехоплені розмови окупантів, і масова втеча колаборантів з окупованого Донбасу в РФ...

На тлі цих новин смішно виглядає заява окупантів про масове повернення додому переселенців з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного.

Лисичанск

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк