14.03.2023, 21:11

"Немає техніки, крана": у Сєвєродонецьку відмовляються ремонтувати пошкоджені будинки

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку тривають "ремонтні роботи". Місцеві жителі підтверджують, що "ремонту" підлягають лише вцілілі будинки. Серйозними відновлювальними роботами ніхто не займається і не збирається займатися найближчим часом.

Про це повідомляють користувачі мережі, знайомі з обстановкою у місті, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Северодонецк Здесь]]>".

Йдеться про будинок 17 на вулиці Курчатова.

"У 6 та 7 під'їздах є вигорілі, пошкоджені квартири на верхніх поверхах. Будинок панельний. Деякі плити потребують заміни. На сьогоднішній день у місті немає техніки, крана, яким можна виконати ці роботи. Коли буде можливість - не знають. До заміни плит будинок ремонтувати не будуть", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у 4 під'їзді "через відсутність зливової труби сходами можна кататися на ковзанах". Заявку на "ремонт" можна написати лише особисто. Навіть сусіди по під'їзду не мають на це права.

Читайте також: "Про терміни порятунку потопаючих ніхто не каже": Як зараз виглядають підтоплені вулиці селища Борівське поблизу Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк