16.03.2023, 16:58

"Це вже буденність": На окупованих територіях збільшується кількість ДТП за участю росіян

Марина Гончар | Всі новини автора
дтп

На тимчасово окупованих територіях росіяни продовжують використовувати мирних жителів у якості «живого щита». Вони розміщують техніку й особові склади поруч з лікарнями та школами, встановлюють засоби ППО посеред житлових кварталів міст та спеціально здійснюють аварії з автівками цивільних.

ДТП за участі російських військових вже вважаються буденністю. Відео та фотопідтвердження таким випадкам часто з'являються у мережі, передає Час Пік.

На Луганщині російським "визволителям" на танку чомусь не сподобалося, що їх збирається обігнати "Газель", тому вони навмисно різко розгорнули танк упоперек дороги. В результаті такого "маневру" пасажири вантажівки отримали тяжкі травми, у водія зламані обидві ноги.

Варто зазначити, що такі випадки не поодинокі та трапляються досить часто. Навіть важко уявити скільки "пригод" залишається за кадром.

Так, і в окупованому Донецьку, росіяни в'їхали в легковий автомобіль, припаркований біля узбіччя.

Що їх спонукає на такі дії - невідомо, чи то водіння у нетверезому стані, чи то їх людська сутність. Там панує беззаконня, через це окупанти розуміють, що покарання за такі дії не понесуть. Але те, що від цього страждає мирне населення - факт.

Читайте також: "Світла немає, води немає, роботи немає": жителям Лисичанська вдалося вийти на зв'язок із родичами

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк