18.03.2023, 12:57

На дачах під Сєвєродонецьком окупанти влаштували жорсткий обшук

Оксана Мовчан | Всі новини автора
оккупанты

Росіяни влаштовують масові обшуки на захоплених територіях Луганщини. При цьому розкриті будинки ваблять місцевих мародерів, які не гидують ні чим.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передає Час Пік.

У "звільненому" смт Сиротино Луганської області та на дачах в районі озера Клішня окупанти влаштовують тотальні обшуки.

"Минулими вихідними в Сиротиному та на дачах біля Клішні був жорсткий шмон. Перевіряли всі дачі, де не було людей, вважай скрізь", — повідомляють учасники чатів.

Потрапляли в будинки та дачі мирних жителів росіяни звичним для них способом – вибивши десь вікна, а десь двері. Кого вони шукали цього разу – не відомо. Але, як стверджують очевидці, з будинків нічого не брали.

"Вибивали двері чи вікна, щоб подивитися - що всередині. Когось явно шукали. Нічого не взяли з будинків", - стверджують місцеві жителі.

Через те, що дачі після обшуків залишилися "не замкнені", мародери не втрачають шанс поживитися чужим добром. При цьому "людей" не зупиняє навіть той факт, що дачі затопило.

"Але тепер дачі відкриті й там йде масовий дерибан - місцеві нишпорять. Ще й Клішня розлилася, дачі затопило", - пишуть у соцмережах.

Як повідомлялося раніше, у тимчасово окупованій Кремінній Луганській області "вояки некеровані та дуже злі"- у місті тотальна розруха і свавілля.

Читайте також:

Окупанти у Сєвєродонецьку видають гуманітарку замість зарплати - Стрюк

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк