22.03.2023, 08:46

В окупованому Севастополі пролунала серія вибухів: "влада" заявила про атаку дронами

Севастополь

У Севастополі рано-вранці 22 березня пролунали вибухи. Окупаційна влада заявила про атаку повітряними та морськими безпілотниками та успішну роботу ППО.

Ранок 22 березня для тимчасового окупованого Севастополя почався з кількох сильних вибухів. Місцеві жителі стверджують, що вибухи були настільки потужними, що затремтіли вікна в будинках та спрацювала сигналізація в авто, повідомляє Час Пік.

Місцеві жителі повідомили, що чути звуки вибухів з Південного та Північного молів. Також ]]>повідомляють ]]>про "гуркіт" у морській бухті та "дивні вогні" при вході в бухту.

Після серії вибухів у бухті Севастополя спалахнула пожежа. Російська "Дирекція з розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури" Севастополя повідомила, що морський пасажирський транспорт припинив свою роботу.

Пропагандистські медіа повідомляють, що Севастополь, нібито, був атакований безпілотниками. За їхніми даними, працювало ППО, жодних прильотів не зафіксовано, вогонь у бухті - від морського безпілотника, що догоряє.

"Рано вранці наш флот відбив атаку надводних безпілотників. Всього до цієї години знищено три об'єкти. Вони намагалися проникнути в бухту, наші моряки по них вели вогонь зі стрілецької зброї. Також відпрацювало ППО з повітряної мети. Військові кораблі не постраждали", - ]]>повідомив ]]>губернатор Севастополя Розвожаєв.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк