22.03.2023, 09:10

Вибухи в Джанкої пошкодили вузлову станцію: в окупантів виникли логістичні проблеми

В результате взрывов поврежден железнодорожный узел в Джанкое

На півночі окупованого Криму 20 березня пролунали сильні вибухи. Внаслідок вибухів було пошкоджено залізничний вузол у Джанкої, внаслідок чого у російських окупантів виникли логістичні проблеми.

Вибухи в Джанкої призвели до пошкодження вузлової станції, що унеможливило її використання для перекидання військової техніки та особового складу. Про це повідомила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ]]>ефірі ]]>"Радіо Свобода", передає Час Пік.

За словами речника, зрозуміло, що пошкодження вузлової залізничної станції суттєві.

"Наразі використання неможливе, і та метушня, яка навколо цього місця влучання відбувається, говорить про те, що немає ще навіть адекватного рішення, що з цим "щастям" їм робити.

Ми розуміємо, що вони будуть намагатися якнайшвидше відновити те, що пошкоджено, тому що безпосередньо залізничне сполучення – це спосіб доставки важкого озброєння та особового складу. Але ми продовжуємо роботу, зокрема, з вогневого контролю, для того, щоб ці зусилля були марними", - сказала Гуменюк.

Також вона наголосила, що ця атака є "одним із елементів плану, що передує активним діям".

Нагадаємо, ввечері 20 березня на території тимчасово окупованого Кримського півострова в Джанкої пролунала серія потужних вибухів. Внаслідок атаки дронів пошкоджено локомотивне депо, будівлю охорони вокзалу, товарно-матеріальний та паливний склади на залізничній станції в Джанкої.

У Головному управлінні розвідки повідомили, що вибухи в Джанкої знищили російські ракети "Калібр ПК".

В результате взрывов был поврежден железнодорожный узел в Джанкое

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк