26.03.2023, 07:12

"Можна зарядити телефони та попити чай": У Лисичанську окупанти відкрили пункт обігріву

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Лисичанську Луганської області місцева "влада" все "робить" для людей, і головне, "вчасно" - "допомога" на купівлю дров чи вугілля у лютому, пункт обігріву - наприкінці березня.

Так, за повідомленням пропагандистських ресурсів, у місті відкрився перший пункт обігріву, повідомляє Час Пік.

Лисичанську відкрили пункт обігріву, де мешканці можуть зарядити телефони та отримати консультації щодо заміни документів", - йдеться у повідомленні.

Ресурс зазначає, що "у місті зберігаються проблеми з водопостачанням та електрикою; у пункті обігріву мешканці зможуть зарядити телефони, попити чай та отримати інформацію про заміну документів".

"У мешканців Лисичанська багато питань щодо отримання паспортів, збору документів, які підтверджують зміну прізвища, вихід заміж, розлучення. Багато питань про переведення довідок з української мови. У пункті обігріву найближчими днями організують консультації з цих питань", - повідомляють пропагандисти.

Також, за повідомленням місцевих жителів, люди почали отримувати одноразову "допомогу" на придбання твердого палива.

"Всю зиму купував вугілля у мішках за свої гроші. Наприкінці лютого прийшла компенсація", - розповідає пенсіонер із Лисичанська.

Читайте також: Коли з'явиться зв'язок у "трикутнику" Лисичанськ-Сєвєродонецьк-Рубіжне: окупанти "нагодували" новими обіцянками

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк