26.03.2023, 14:44

Порожні вулиці та привозна вода у Лисичанську: у мережі з'явилося нове відео з окупованого міста

Ольга Ранська | Всі новини автора
привозная вода в лисичанске

Сірі вулиці, без ознак життя, порожні багатоповерхівки колись одного з найгустонаселеніших районів міста в центрі та машина з привізною водою – тепер так виглядає окупований Лисичанськ Луганської області.

Свіже відео одного із центральних районів міста опублікував ТГ-канал "]]>Сєвєродонецьк | Донбас]]>", передає Час Пік.

Лисичанськ перебуває під російською окупацією вже дев'ять місяців. За цей час загарбники не змогли забезпечити людей, що залишилися в місті, ні світлом, ні газопостачанням, ні опаленням. І якщо світло і газ ще можна побачити точково, в окремих районах міста, то найбільша та тотальна проблема лисичан – це вода. Точніше – її відсутність. Води немає ні технічної, ні питної. Жителям приватного сектора щодо цього трохи легше, оскільки у багатьох обладнано власну свердловину, але особливо без води страждають мешканці багатоповерхівок, про що свідчить нове відео.

У кадрах видно велику чергу людей, які зібралися біля машини з привізною водою.

Варто сказати, що дуже багато жителів, які залишилися в окупації, не лінуються збирати і дощову воду – хоча б для технічних потреб, адже каналізація у Лисичанську також відсутня. От тільки дощі, як і вода, у багатостраждальному Лисичанську – досить рідкісне явище.

Читайте також: "І влітку не обіцяють": У соцмережах розповіли, коли в Лисичанську з'явиться вода

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк