26.03.2023, 15:44

Нові казки від так званого "мера" Лисичанська: окупаційна "влада" повідомила коли чекати на "покращення"

Оксана Мовчан | Всі новини автора
рти

В тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області так званий "мер" міста повідомив, коли людям чекати на "блага цивілізації". 

Про це повідомляє Telegram- канал "Донбас Оперативний", передає Час Пік.

Місцевий гауляйтер Скорий "виступив" на зборах для жителів мікрорайону ГТВ.

Мешканці обговорюють дану подію в регіональних пабліках. Зі слів так званої "влади" міста світло та вода з'являться, але для цього необхідно "відсунути" фронт на 100 кілометрів. Тих учасників зборів, які ставлять питання щодо термінів, записують у провокатори. 

"Був у п'ятницю на ГТВ. Все як і раніше. Тільки газ. Були збори біля літака. Був в.о. мера і сказав що світло і воду не чекайте, доки не відсунемо на 100 км. А то обстріли йдуть. А хто ставить питання про терміни – називає провокаторами. Гарний мер", - повідомляє очевидець.

Люди в розпачі, як жити далі навіть не уявляють. Протягом дев'яти місяців чекають на якісь "покращення", але "визволителі" лише продовжують роздавати пусті обіцянки.

"Так, мої також були на цих зборах. Свекруха плакала потім. Як жити далі не знають. Скорий сказав - не раніше жовтня вода, а світло начебто тягнуть", - відмічає автор повідомлення. 

Читайте також:

Порожні вулиці та привозна вода у Лисичанську: у мережі з'явилося нове відео з окупованого міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк