28.03.2023, 09:35

На Кримському мосту в ДТП потрапила колона військової техніки: 4 бронеавтомобілі "Ахмат" серйозно пошкоджено

На Крымском мосту в ДТП попала колонна военной техники

Відразу п'ять російських бронеавтомобілів З-СТС "Ахмат" потрапили у ДТП на Кримському мосту. Чотири з них значно пошкоджено.

На Кримському мосту 26 березня значних пошкоджень зазнали російські бронеавтомобілі "Ахмат", які окупанти планували використовувати у війні проти України. Про це ]]>повідомляє ]]>ГУР Міноборони України, передає Час Пік.

За даними ГУР, бронеавтомобілі мали доукомплектувати підрозділи окупантів, що діють на Придніпровському напрямку.

"26 березня колона з п’яти машин З-СТС 34-ї окремої мотострілецької бригади їхала "кримським мостом" в напрямку окупованого Криму. Втім, за офіційними даними, здолати свій шлях до кінця їм перешкодило "перевищення швидкості та недотримання безпечної відстані під час руху у складі колони". Як результат – чотири з п’яти машин потребують значного ремонту", - йдеться у повідомленні.

На Крымском мосту в ДТП попала колонна военной техники

Справка: бронеавтомобиль З-СТС "Ахмат" предназначен для выполнения боевых задач со смонтированным вооружением, действий в тылу, перевозки личного состава и воинских грузов. Как сообщают российские СМИ, бронеавтомобили "Ахмат" РФ начала производить после полномасштабного вторжения в Украину. Заказчиками стали чеченские силовики.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк