06.04.2023, 12:23

"Згорів на роботі?!": Колаборанта з Алчевська покарав вкрадений ним генератор

Віктор Білий | Всі новини автора

На сайті окупованого підприємства "АлчевськТепло" з'явився некролог з приводу смерті так званого начальника управління Дмитра Калюжного.

У соцмережах "уточнили" причину загибелі колаборанта, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "Суворий Сєвєр".

"Темна історія сталася в Алчевську. Там в окупантів начальником "АлчевськТепло" працював якийсь Дмитро Калюжний. Схоже, що працював, як кажуть москалі, без "вогника", хоча хто знає, може, він був світлою людиною, хоча б недовго. Але якось якась іскра проскочила між ним і генератором, подарованим росіянами... І Калюжний загорівся ідеєю володіти тим генератором. Володіти одноосібно. Як то кажуть, якщо не можна, але дуже хочеться, то можна. І він привіз хитру електричну машинерію до себе додому. У фіналі - світлих моментів немає. Цікаво, чи можна сказати, що Калюжний згорів на роботі?! І світла у кінці тунелю у тому Алчевську поки що не видно", - пише Tg-канал.

У коментарях місцеві жителі пояснили, що генератор був викрадений на підприємстві "Луганськгаз":

"Чому місто мовчить про те, що трапилося. Коли вимкнули світло, Калюжний поїхав додому, де включив крадений генератор і його вбило струмом... на смерть".

Про причини смерті Дмитра Калюжного на підприємстві промовчали. Проте, пропагандистські ресурси написали, що "республіка втратила справжнього фахівця, чиї якості, навички та вміння дозволяли на високому рівні вирішувати складні проблеми у максимально стислий термін".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк