08.04.2023, 08:17

Кремль спустошує свої військові бази на півночі Криму: супутникові знімки

Кремль опустошает свои военные базы на севере Крыма

Російська армія протягом останнього місяця спустошила свої військові бази на півночі тимчасово окупованого Криму. Як показали супутникові знімки, звідти виведено артилерію, танки та іншу військову техніку.

Російські війська за останній місяць вивели військову техніку з баз, розташованих на півночі окупованого Криму. Про це повідомляє аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Африк, повідомляє Час Пік.

"За останній місяць російські сили вивезли техніку з військової бази на півночі Криму. Останні супутникові знімки показують, що на цій ділянці були танки, бронетехніка та артилерія", - написав він у Twitter.

Бреді Африк опублікував супутникові знімки, які підтверджують передислокацію російської військової техніки за період з 11 лютого по 16 березня.

Також аналітик додав кадри, які демонструють оборонні споруди поблизу села Медведівка у Джанкойському районі. Як зазначив Африк, подібні оборонні загородження армія РФ споруджує по всій території Криму.

оккупированный Крым

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк