08.04.2023, 11:41

"Працюють за їжу": місцеві скаржаться на "зарплати" в Рубіжному

Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області за прибирання у місті платять тільки їжею, а деякі водії значно підіймають ціни на свої послуги.

Про це повідомив Telegram-канал ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

За словами місцевих жителів, вони не отримують ніякої оплати за прибирання міста. Так звану "зарплату" окупаційна влада надає у формі обіду. За роботу мешканців годують, але нічого їм не платять.

"Заправки працюють, усе приватне, там за роботу платять. Деякі водії з дуба рухнули, за поїздку з Рубіжного в Старобільськ беруть 5 тисяч, наглості немає меж", — пише один з місцевих.

Нагадаємо, що ситуація у Рубіжному доволі напружена. Зокрема, декілька днів тому повідомлялося про те, що кілька багатоквартирних будинків потрапили нібито під обстріл "HIMARS". Пропагандисти опублікували кадри, на яких показано, що постраждало кілька багатоквартирних будинків на проспекті Московський.

Крім того, нещодавно школам Рубіжного зробили "шикарний" подарунок – орфографічні словники російської мови та закладки для книг. На думку "братського народу", орфографічні словники російської мови дуже допоможуть людям, які виживають у нелюдських умовах на Донбасі.

Читайте також: Новий "подарунок" для окупантів: в Рубіжне завітав "HIMARS"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк