06.04.2023, 10:01

"Ощасливили": Окупанти привезли "суттєву" допомогу "угнетьонним" мешканцям Рубіжного

руины Рубежного

Російські окупанти не перестають хвалитися, що допомагають мешканцям "звільнених" територій Луганщини, знімаючи кожен привіз гуманітарки на камеру. На цей раз "обдарували" мешканців Рубіжного.

На думку російських загарбників, це саме те, що зараз як ніколи потрібно мешканцям зруйнованого міста, повідомляє Час Пік.

Школам Рубіжного зробили "шикарний" подарунок – орфографічні словники російської мови та закладки для книг. Як заявили представники окупаційної "влади", це "суттєва" допомога для людей, яких "угнєталі за російську мову".

За даними екс-голови Луганської ОВА Сергія Гайдая, Рубіжне зруйновано ворожими обстрілами на 90%. Життя у місті зупинилося, навіть самі російські пропагандисти називають Рубіжне "мертве місто".

Вочевидь, на думку "братського народу", орфографічні словники російської мови дуже допоможуть людям, які виживають у нелюдських умовах на Донбасі.

При цьому користувачів мережі обурила поведінку місцевих "почекунів", які дякують окупантам, перетворившим їхнє життя на пекло, радісно нахвалюючи "своєчасний та потрібний" подарунок...

Читайте також новини міста:

"Все паралізоване. Мертве місто": Російські пропагандисти визнають, що знищили Рубіжне

"Від міста не залишилося нічого": у мережі показали руїни Рубіжного (відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк