17.03.2023, 09:09

"Все паралізоване. Мертве місто": Російські пропагандисти визнають, що знищили Рубіжне

Луганская, война

Рубіжне перебуває в окупації вже 10 місяців. За цей час окупанти перетворили місто на чергову військову базу. Про те, що місто просто вмирає, говорять вже навіть російські пропагандисти.

Російська спортсменка з пауерліфтингу та пропагандистка Мар'яна Наумова, яка підтримує агресію РФ проти України, випустила сюжет про життя у Рубіжному. Цього разу новини відрізняються від традиційних життєствердних "красивих картинок", повідомляє Час Пік.

Пропагандистка Мар'яна Наумова сьогодні часта гостя в окупованих містах Луганщини. Вона випускає сюжети про життя у Лисичанську та Сєвєродонецьку, показуючи, як радіють "почекуни" приходу "визволителів" та як "налагоджується життя" на "звільнених" територіях.

Однак її сюжет про Рубіжне кардинально відрізняється від бадьорих оптимістичних розповідей про життя в сусідніх містах. На це звернув увагу Telegram-канал "]]>Артюх]]>".

Пропагандистка визнає, що у місті нічого не відновлюється, незважаючи на гучні обіцянки.

"Все паралізоване. Мертве місто для пенсіонерів... Немає центру зайнятості, магазинів, соцзахисту... На дітей не платять нічого... Напевно, все буде гаразд - ми ж для чогось вижили...", - йдеться у дописі до відео.

Мабуть, для того, щоб на власні очі переконатися, що таке "руський мир"...

Луганская, война

Читайте також:

"Від міста не залишилося нічого": у мережі показали руїни Рубіжного (відео)

"Ми наче прокажені": жителі окупованого Рубіжного скаржаться на відсутність допомоги від росіян

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк