16.04.2023, 16:16

"Гуркіт вдень і вночі": жителі Рубіжного повідомляють про обстановку в місті

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Рубежное

Місцеві жителі, яким нещодавно вдалося побувати в місті, діляться враженнями про поїздку в соціальній мережі. На їхню думку - потрібно почекати з поверненням додому.

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

До російського "визволення" місто процвітало - хороші дороги, розвинене комунальне господарство, підприємства, що працюють. Про наявність комунікацій, магазинів і аптек, що працювали, взагалі не варто говорити, оскільки це було буденно для мирного життя.

З приходом "руського мира" все змінилося. Вода, світло, газ і тепло - це зі сфери фантастики. Пенсіонерам, для того, щоб отримати гроші, потрібно записатися, а потім ще відстояти кілометрову чергу. При цьому в місті, зі слів очевидців, "гуркоче вдень і вночі".

"За пенсіями черга, за записом, на пошті в перші дні роздачі. Але гуркіт і вдень і вночі. При нас були прильоти навпроти новосела. Вночі. Аж підскочили. Страшно. Моя думка, якщо є можливість, поки почекати туди їхати на постійне місце, тим більше з дітьми. Постійно на нервах. У страху", - пишуть рубіжани.

Як повідомлялося раніше, у мережі з'явилося відео "прильотів" по базі російських окупантів, яку вони облаштували на панчішній фабриці.

Читайте також:

ЗСУ б'ють по тилах ворога на Луганщині, готуючись до контрнаступу: аналітика ISW

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк