19.04.2023, 21:23

Високі ціни, "гучні" будні та відкриття "першого" супермаркету - новини з окупованого Рубіжного

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

Життя в окупованому, майже рік, Рубіжному стає все "кращим". Місцеві "почекуни" продовжують плекати надію на "світле майбутнє", але нечувані ціни та "гучні" будні змушують повертатися в сувору реальність.

Про поточну ситуацію в місті повідомляють учасники регіональних чатів, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, обстановка в Рубіжному на сьогоднішній день без особливих змін. "Космічні" ціни на необхідні харчові продукти просто шокують городян. Цікаво, що прайс-лист у так званій "ЛНР" значно відрізняється від цін у російських магазинах:

"Ціни в місті значно вищі за ціни в російських магазинах і це факт. Тому що закупівля товарів дорожча за роздріб у будь-якій "Пятерочке" і "Магните", а якщо до закупівлі додати ще % приватника, то вже не виходять однакові ціни. Молоко в місті від 115 до 140 рублів за літр, крупа вівсяна, найдешевша, 40-50 рублів, м'ясо на вихідних було по 550 рублів, помідори по 350, ну і так далі", - повідомляють місцеві жителі.

Також у пропагандистських Telegram-чатах обговорили нещодавній приліт на панчішну фабрику:

"На панчішці не бачила військових, але яка вона зараз і яка була до прильотів - дві великі різниці", - пишуть люди, які побували в місті.

З останніх новин у Рубіжному, варто зазначити, що окупанти щосили хизуються черговим "досягненням", яке ще до ладу не відбулося:

"Незабаром у Рубіжному відкриється перший супермаркет, який створить ринкову конкуренцію дрібнороздрібним магазинам", - рапортують окупаційні ЗМІ.

Чому тільки через рік після "звільнення" місцева "влада" зважилася на таку "добру справу" - невідомо. Та й те, що це всім відоме, віджате "АТБ", у контексті вирішили опустити.

Читайте також: Так виглядає російське "визволення": у мережі з'явились нові кадри з окупованого Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк