19.04.2023, 21:47

"Трибунал за ним плаче": "мер" Лисичанська збуває гуманітарку у своїх магазинах

Оксана Мовчан | Всі новини автора
скорый

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області місцеві жителі виживають завдяки "гуманітарній допомозі", яку "регулярно видають" окупанти. Однак багатьом лисичанам вона не дістається, бо йде на продаж у магазини "мера" міста.

Про це повідомляється в одному з регіональних чатів у Telegram, передає Час Пік. 

У магазинах Лисичанська щосили торгують "гуманітаркою" за космічними цінами. При чому абсолютно безкарно, оскільки відбувається все з дозволу місцевого гауляйтера Скорого.

"Не можу не торкнутися теми в.о. Скорого. Цей гусак, трибунал за ним плаче, одержувану гуманітарку оприбутковує і виставляє на продаж у своїх магазинах із космічною націнкою", - обурений автор повідомлення.

Саме завдяки його "команді" та особистим ініціативам відбувається подібне свавілля. Житель міста, який нещодавно побував там, обурений піратськими законами, що панують у Лисичанську. І збирається звернутися до "компетентних органів" для відновлення справедливості.

"Крім цього, люди не отримують гуманітарку в повному обсязі, завдяки його команді і його особистим ініціативам. Цю тему я підніму і надам розголосу в компетентні органи. Не буду зациклювати увагу на ньому, це окрема тема! P.S. Швидким потрібно займатися, цей комерсант має відповісти за законами воєнного часу",- повідомляє лисичанин.

Як повідомлялося раніше, у місті "гуманітарна допомога" дивовижним чином виявляється не тільки в магазинах, а й на ринку. Причому вартість продуктів навряд чи по кишені місцевим жителям.

Читайте також:

Високі ціни, "гучні" будні та відкриття "першого" супермаркету - новини з окупованого Рубіжного

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк