21.04.2023, 20:52

Відновлювати будинки - не в пріоритеті: росіяни вигадали казку про створення в Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному чотирьох парків

северодонецк

Росіяни продовжують вигадувати казки про "відновлення" окупованих міст Луганської області. Проте все відбувається лише на словах.

Зокрема, тепер загарбники заявили про намір збудувати у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному аж чотири парки, передає Час Пік з посиланням на луганського блогера ]]>Savelyi Vasserman]]>.

"Незабаром у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному з'являться чотири нові парки. Повідомив Єдиний науково-дослідний та проєктний інститут просторового планування Російської Федерації. Проєктами генеральних планів міст передбачається створення нових упорядкованих зон загального користування, а також озеленення спеціального призначення. Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного", - іронічно зазначає блогер.

Він також опублікував кадри зі зруйнованого Сєвєродонецька. У місті з приходом росіян запанувала розруха, жодних відновлювальних робіт не проводиться, багатоповерхові будинки руйнуються. Людей на вулицях немає, немає умов для того, щоб люди могли нормально жити у місті. Справді, лише парків та "нових упорядкованих зон" не вистачає зараз у знищених населених пунктах Луганщини.

Читайте також: Хочете таке майбутнє?: Нейромережа показала, як може виглядати Лисичанськ у 2025 році

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк