22.04.2023, 12:56

Нові обіцянки окупантів: з 1 червня у деяких тарифах буде доступний мобільний інтернет, але є нюанс

мобільний інтернет

На окупованій Луганщині досі складна ситуація з мобільним зв'язком та інтернетом, місцеві фактично відрізані від цивілізованого світу. Тепер так звана "влада" повідомила, що з 1 червня у тарифах "Все включено", "Турист", а також у нових тарифних планах буде доступний мобільний інтернет.

Про це стало відомо з російських пропагандистських джерел, передає Час Пік.

Проблему зі зв'язком та інтернетом російські загарбники обіцяли вирішити ще в березні, проте, як відомо, цього не сталось. Тепер за словами окупантів, з 18 квітня розпочався процес підключення можливості передачі даних. Послугу "Мобільний інтернет" прибрали з тарифних планів "Оптимальний" та "Оптимальний +", але нібито для зручності вона ще буде доступною до першого червня цього року.

"В МКС уточнили, що після 1 червня інтернет буде доступний в тарифах "Все включено", "Турист" на попередніх умовах і в нових тарифних планах, про які оператор повідомить пізніше", — йдеться у повідомленні.

Проте усе не так просто. Адже раніше повідомлялось, що користуватися подібними послугами можна лише собі на шкоду, оскільки йде повноцінне відстеження всього трафіку. Місцевих закликають не використовувати інтернет в жодному разі й навіть VPN не допоможе. Сама сімка місцевого оператора несе загрозу і відтепер під повним контролем ФСБ.

Нагадаємо, що в т.о. Сєвєродонецьку Луганської області з'явився донощик, через якого людей почали залякувати за спроби додзвонитися до рідних. Зокрема, окупанти проводять так звані "профілактичні бесіди". Однак насправді це ніщо інше, як залякування наших людей і знущання з них.

Читайте також: У Сєвєродонецьку окупанти "полюють" на людей, які намагаються дзвонити в Україну

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк