26.04.2023, 12:50

"Зникають і не повертаються": У ЛОВА розповіли, куди зникають затримані окупантами українці

Альона Тихоненко | Всі новини автора
полонені

Російські окупанти затримують українців на окупованій Луганщині. Їх виловлюють за спроби додзвонитися рідним і підозрюють у співпраці з Україною. Одним з місць утримання затриманих є територія колишньої звіроферми поблизу Кремінної.

Про це повідомила ]]>Луганська ОВА]]>, передає Час Пік.

Повідомляється, що росіяни затримують українців, які мають проукраїнські погляди або чимось не догодили загарбникам. Місцеві часто не повертаються додому.

"Одне з місць, де утримують українців, – територія колишньої звіроферми біля Кремінної. Саме там, за словами свідків, перебуває частина людей, затриманих на Сватівщині за підозру в співпраці з Україною",  — йдеться у повідомленні Луганської ОВА.

Нагадаємо, що у Сватовому Луганської області російські окупанти влаштували "облаву" на людей, які зібралися кудись телефонувати. У всіх перевіряли документи та телефони, влаштували допити. Людей було чимало, оскільки інформація про наявність зв'язку швидко розійшлася містом.

Раніше повідомлялось, що ворог прикладає максимум зусиль, щоб відрізати громадян так званої "ЛНР" від України. Нещодавно в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області  з'явився донощик, через якого окупанти почали виловлювати людей, які намагались подзвонити в Україну.

Читайте також: "Прохання не допомагають": місцеві розповіли, як тривають "ремонти" в Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк