26.04.2023, 15:48

Нейромережа показала, як виглядатиме Сєвєродонецьк після війни - яскраві зображення

северодонецк

Дуже тяжко дивитися на фото та відео з сьогоднішнього Сєвєродонецька, які періодично з'являються в мережі. Війна та окупація перетворили місто на руїни, позбавили його життя. Однак не варто впадати у відчай і думати, що так буде завжди.

Час Пік звернувся до ]]>нейромережі]]>, щоб змоделювати, як може виглядати Сєвєродонецьк у майбутньому, після війни.

Нейромережа "бачить" Сєвєродонецьк у майбутньому озелененым та сучасним містом, з широкими вулицями та гарними акуратними будинками. На моделі міста з'являються навіть якісь нові незвичайні об'єкти.

Льодовий палац, який є однією з головних визначних пам'яток Сєвєродонецька, може набути нового вигляду. В усякому разі, територія біля палацу буде прикрашена фонтанами, на "думку" нейромережі. Чудове місце для відпочинку.

Нейромережа не "вважає" сєвєродонецький "Азот" безнадійним об'єктом, який не можна відновити. Показати завод загалом штучний інтелект "відмовився", проте елемент будівлі свідчить про те, що підприємство не буде покинуте.

Житлові будинки, які постраждали або були знищені внаслідок російського вторгнення, буде відновлено. Ось такі акуратні будиночки нейромережа генерує у відповідь на запит "багатоповерхівки Сєвєродонецька в майбутньому".

Чисте озеро у "баченні" нейромережі не втратить своєї природної краси. Можливо, зображення трохи прикрашене і водойма не матиме таких великих розмірів, як ніколи не мала, але хочеться вірити, що вона залишиться чудовим місцем для відпочинку багатьох городян, а також - домівкою для благородних лебедів.

Чим керується штучний інтелект при моделюванні майбутнього Сєвєродонецька - залишається лише здогадуватися. А раптом він і насправді "знає" щось таке, що обов'язково втілиться в життя?..

Читайте також: 10 "фактів" про Лисичанськ, які ви точно не знали, але нейромережа змогла здивувати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк