30.04.2023, 11:39

"Це взагалі нормально?": Місцеві розповіли про ставлення "мера" Лисичанська до людей

Лисичанськ

На днях так званий "мер" тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області відвідав Новодружеськ місцевої громади. Окупанти грали на камеру, говорячи що Скорий робить усе для людей і обіцяє вирішити всі проблеми, проте повідомлення місцевих жителів підтверджують, що поза камерою ситуація була зовсім інша.

Про це повідомив Telegram-канал "ТРИБУН | СХІД", передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, так званий "мер" Лисичанської громади Андрій Скорий ставився до людей зневажливо, без поваги. На запитання про зарплати він відповів, що їм вистачить гуманітарки.

Нагадаємо, що нещодавно "адміністрація" міста розповіла про візит Скорого до Новодружеська. Люди зібрались, щоб обговорити найважливіше. Зокрема, їх хвилювала тема паспортизації, зарплат, комунікацій. За словами окупантів, Скорий робить усе для людей, намагається усім допомогти. Проте фактично він дає лише порожні обіцянки.

Раніше повідомлялось, що у тимчасово захопленому Лисичанську вкотре відбувся загальноміський суботник. У дусі радянської пропаганди окупанти опублікували фотозвіт про проведення заходу.

Читайте також: "Як не соромно, це Алчевськ": у мережі висміяли черговий фейк окупантів про "відновлення" Сєвєродонецька

 Де ловить зв'язок у лисичанську. Карта

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк