04.05.2023, 20:54

"Знову дуже гучно": в мережі повідомляють про "прильоти" не тільки в Лисичанськ

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Лісік

Зі слів очевидців, в тимчасово "звільненому" Лисичанську Луганської області "дуже гучно", повідомляють про "прильоти" в один з районів міста та сусідній Сєвєродонецьк.

Про це свідчить повідомлення, яке поширив Telegram-канал ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

Як наголошує автор повідомлення, якій вдалось зв'язатися з родичами, в місті "дуже гучно" - "прилітає" в район Пролетарська. Вона ж пише і про можливі "прильоти" в сусідній Сєвєродонецьк.

На даний час спростувати або підтвердити дану інформацію не має можливості. Час Пік продовжує слідкувати за ситуацією в регіоні. 

Нагадаємо, що місцевий житель оприлюднив відео своєї розкраденої квартири. За його словами - винесли все, що мало цінність. Очевидно, чоловіка попросили навідатися й у квартиру знайомих, але йому це зробити не вдалося, оскільки там уже проживають "або чечени, або грузини". Та й у своє житло зайти не так уже й просто. Для цього мало бути власником - спочатку потрібно звернутися в комендатуру по дозвіл.

За підключення світла з місцевих вимагають гроші, а обіцяні зарплати урізають у два рази.

Лисичанськ знаходиться під владою російських загарбників вже близько 10 місяців. Судячи з фото та відео, які публікують у мережі, окупанти не поспішають його відновлювати. У місті продовжує панувати розруха. Багато руйнувань, завалів, вирв від вибухів, які ніхто не прибирає.

Читайте також:

"Майбутнє за освіченою молоддю": окупанти похвалилися "гуманітаркою" для школярів Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк