05.05.2023, 07:52

"Дитяча пропаганда": у мережі показали, як в Рубіжному готують дітей до Дня Перемоги

Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області окупанти поширюють пропаганду навіть у школах. У мережі з'явились кадри, на яких показано, як росіяни готують дітей до 9 травня.

Про це стало відомо з Telegram-каналу "Донбас Оперативний", передає Час Пік.

На свіжих фото видно, що загарбники змалечку розповідають дітям про так звані подвиги росіян, важливість Дня Перемоги. На кадрах можна побачити георгіївську стрічку, прапор Росії. На одному з фото учень стоїть з іграшковим автоматом в руках, на іншому — на дошці розміщені фото російських діячів. "У найкращих традиціях" окупанти роблять фотозвіти, щоб поширювати свою пропаганду і демонструвати, як вони "піклуються" про дітей. Але про дійсно важливі проблеми населення вони мовчать.

Нагадаємо, що росіяни на окупованих територіях приділяють дітям особливу увагу. Наприклад, нещодавно стало відомо, що школи окупованого Сєвєродонецька Луганської області отримали "гуманітарний" вантаж від російських загарбників: підручники, спортивний інвентар тощо. І звісно, окупанти похвалилися в мережі, як вони "турбуються" про українських дітей.

Раніше повідомлялось, що понад 250 дітей з тимчасово окупованих Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного перебувають у "санаторії" Новоайдара. Більшість батьків просто не можуть утримувати дітей через відсутність житла чи коштів.

Читайте також: Мешканці Луганщини можуть подати заяви про пошкоджене та зруйноване майно: в ОВА опублікували адреси

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк