05.05.2023, 12:41

"Правильна" преса у Рубіжному: як росіяни впливають на громадську думку

Марина Гончар | Всі новини автора
пропаганда

У тимчасово окуповане Рубіжне Луганської області росіяни відправили чергову порцію пропаганди. Впливати на настрої людей загарбники вирішили через "правильну" пресу, яка, звичайно ж, спотворює інформацію на користь країни-агресора.

Про це повідомляє ТГ-канал "Донбас Оперативний" із посиланням на пропагандистські ЗМІ, передає Час Пік.

Вже кілька місяців у місті відсутній зв'язок та мобільний інтернет, через що рубіжани знаходяться в інформаційному вакуумі, тому "доблесний уряд" придумав розв'язання цієї проблеми. Місцевих "почекунів", які і так свято вірять у всі інформаційні провокації, вирішили знову "побалувати" свіжою пресою. Газети "Комсомольська правда", "Республіка" та "Голос Новоросії" розмістили у всіх соціально важливих пунктах, щоб якнайбільше людей було дезінформовано.

"За численними зверненнями сьогодні було організовано поїздку для доставлення преси ЛНР. У зв'язку з відсутністю зв'язку, інтернету, друкованих видань у місті Рубіжному, мешканці перебувають в інформаційній ізоляції. Газети були залишені на соціально важливих об'єктах: пенсійний фонд, пошта, соціальна їдальня, пункт обігріву та інші", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти в Рубіжному ведуть пропаганду навіть у школах. З раннього віку дітям розповідають про подвиги росіян і про важливість Дня Перемоги.

Читайте також: В мережі з'явилися подробиці про "бавовну" у Рубіжному - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк