10.05.2023, 20:11

Не поділили металобрухт?: В окупаційній "владі" Рубіжного намітився розкол

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області, мабуть, намітився розкол "у верхах". Окупаційна "влада" не може визначитися з тим, хто і що може покласти до своєї кишені.

Про ситуацію в Рубіжному повідомляє Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

Судячи з оприлюдненої інформації, у Рубіжному активно зайнялися "розпилом" на брухт центрального ринку. І хтось вирішив не ділитися з "товаришами", а "товариші" образилися аж до судових розбірок.

"У зв'язку з розвитком міста, намітився конфлікт серед "героїв" нашого міста. Як повідомлялося раніше, Великий Будівельник та Господар (очевидно, мова про "мера" Сергія Хортіва - ред.) зайнявся зносом залізних кіосків на центральному ринку, не повідомивши про це Хазяїна (Фатєєва, той, що колишній мусор і тут у списку). Кіоски почали прибирати на метал. І гроші за лом, який приймають у Рубіжному, осідають у Хоря. Фатєєв же в свою чергу не став із цим миритися і подав до суду ЛНР на Хоря . Цікаво, з ким правда, брат?", - іронічно зауважує користувач мережі.

Читайте також: 10 "фактів" про Лисичанськ, які ви точно не знали, але нейромережа змогла здивувати

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк