11.05.2023, 12:59

"Побєдобєсіє триває": У Лисичанську окупанти провели чергову патріотичну акцію

Лисичанск, война

Російські пропагандисти невтомно продовжують клепати патріотичні сюжети з окупованого Лисичанська. Головна ідея "правдивих" сюжетів полягає в тому, що "звільнені" лисичани готові жити без благ цивілізації, головне - "в Росії".

В окупованому Лисичанську відбувся черговий "історичний" захід. В рамках святкування "побєдобєсія" у південній частині міста (РТІ) "почекуни" розгорнули російський триколор, повідомляє Час Пік.

У місті не скрізь є газ, світло та вода. Немає ліків та нема де лікуватися. Немає роботи та діти не навчаються. Немає засобів для існування й не відновлюють зруйновані будинки. Для окупаційної "влади" це не першочергові проблеми. Головне - прикрасити місто "потрібними та бажаними" пам'ятниками та провести якомога більше заходів у рамках святкування "побєдобєсія".

Усі показушні благодійні та патріотичні заходи на РТІ окупанти люблять організовувати біля пам'ятника "Літак Л-29", встановленого на честь лисичан-льотчиків напередодні 58-ї річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників.

Раніше у Лисичанську вже відновили пам'ятники Ворошилову та Леніну. Цього разу місцеві "почекуни" на камеру розгорнули російський триколор.

Багато хто в коментарях звернув увагу на те, хто став учасником цієї акції. Пенсіонери, що ностальгують за часами СРСР, тішаться колорадськими стрічками та сумують за Сталіном...

Де радісні посмішки людей, які вірять у своє безхмарне майбутнє? Вмираючий "звільнений" Лисичанськ...

Читайте також:

У Лисичанську з'явився новий "дуже важливий" об'єкт: фото з міста

"Тітки вижили з розуму": У Лисичанську російське "побєдобєсіє" докотилося і до дитячих садків - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк