13.05.2023, 14:22

"Недовго музика грала": У "ЛНР" знову вимкнули мобільний інтернет

інтернет

На тимчасово окупованій території Луганської області знову вимкнули мобільний інтернет. Місцева так звана "влада", напевно, злякалась того, що в "ЛНР" почало частіше прилітати в бази російських військових.

Про це повідомляють російські джерела, передає Час Пік.

Так російські окупанти вирішили "захистити" місцевих. Як вони повідомляють у своїх пропагандистських ресурсах, таке рішення прийняли нібито задля безпеки людей.

"Своєю чергою, наше завдання – забезпечити безпеку людям. У зв'язку з посиленими обстрілами "ЛНР" прийнято рішення про тимчасове призупинення роботи мобільного інтернету на території республіки. Прошу жителів поставитися з розумінням. Найголовніше зараз – зберегти життя і здоров'я людей, особливо наших дітей", — пишуть російські ЗМІ.

Проте насправді для росіян головне зберегти життя самим собі, а на місцевих їм все одно. Лише у своїх джерелах вони продовжують поширювати пропаганду, грати на камеру та переконувати людей в протилежному. А поза кадром ставляться до місцевих зневажливо та мовчать про реальні проблеми у містах.

Нагадаємо, що на окупованій Луганщині мобільний інтернет запрацював не так давно. Однак при використанні мобільного інтернету відбувалось повноцінне відстеження всього трафіку. Тому користуватись ним можна було хіба що собі на шкоду і навіть VPN не допомагав.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також: Відмобілізовані та школярі: Як окупанти готують нову хвилю мобілізації в "ЛНР"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк