13.05.2023, 21:09

Через вибухи в Луганську?: В Старобільську у окупантів зірвався "урочистий захід"

старобельск

У тимчасово окупованому Сталобільську Луганської області "непередбачені обставини" відклали "урочистий захід" на "невизначений термін".

Про ситуацію в Старобільську повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>" з посиланням на проросійські ресурси, передає Час Пік.

"Вчора зв'язалася з організатором. Відкриття пам'ятної таблички у Старобільську воїнам-добровольцям спочатку у складі армії Денікіна, а потім козачого війська відкладається на невизначений час. Про наступну дату обіцяли сповістити", - йдеться у повідомленні.

Telegram-канал зазначає, що скасування "заходу" могло бути пов'язане з "прильотами" у Луганську.

Нагадаємо, раніше в мережі повідомлялося, що у Старобільську останніми днями неспокійно. У місцевих колаборантів з'явилися серйозні приводи для паніки. І пов'язані вони також із несприятливою ситуацією для російської армії у Бахмуті.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк