14.05.2023, 18:27

У мережі повідомляють, що жителі Луганська закуповують продукти про запас, а війська РФ нібито залишили ще один населений пункт

Віктор Білий | Всі новини автора

Після серії вибухів у тимчасово окупованому Луганську жителі міста починають збирати речі та запасатися продуктами.

Про це пишуть користувачі мережі в регіональних пабліках, повідомляє Час Пік.

"Батько знайомого працює у фсб. Сьогодні терміново викликали на нараду. Повернувся пізно і нічого не пояснив. Сказав лише збирати речі та бігти до магазину за продуктами на два тижні. Зараз їдемо кудись далеко за місто. Не знаю що відбувається, але мені здається почалося",

"Син маминої подруги каже, що паніки немає, але тривожно. Чекають на негативний наступ".

"Сьогодні знову було тривожно, сирена репетувала. Щось бахнуло на "юбиці". Треба запаси робити", - повідомляють в мережі.

Також у мережі повідомляють, що війська РФ нібито відійшли від села Куземівка (Сватівський район) на "висотні позиції".

"Населений пункт був залишений російськими військами, тому що перетворився на зруйновані руїни, які контролювати невигідно. Новини про залишення Куземівки можуть означати лише те, що оборону підрозділу Таманської дивізії зайняли на навколишніх висотах", - повідомляють окупанти.

Нагадаємо, що ввечері 13 травня у тимчасово окупованому Луганську знову пролунав вибух – уже другий за день. Імовірно, "прилетіло" у районі стадіону "Авангард".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк