13.05.2023, 20:40

У Луганську пролунав другий вибух за день: подробиці та фото з місця подій

луганск

Увечері 13 травня у тимчасово окупованому Луганську знову пролунав вибух - уже другий за день. Імовірно, "прилетіло" у районі стадіону "Авангард".

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>", передає Час Пік.

Російські пропагандисти підтвердили, що вибух стався практично у центрі Луганська. Звук вибуху чули мешканці районів, розташованих поряд із автовокзалом.

У мережі фігурує інформація про те, що удар міг бути спрямований по "військкомату", в якому знаходилися російські військові. Подробиць інциденту наразі немає. Проте вже з'явилося фото з місця подій.

Нагадаємо, це вже другий "приліт" за сьогодні. Перший вибух був пов'язаний із влученням снаряда до колишньої будівлі Луганської академії внутрішніх справ, де знаходилися російські військові (мікрорайон "Ювілейний"). У мережі з'явилося відео наслідків "прильоту".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк