15.05.2023, 17:41

В мережі з'явилося нове відео з окупованого Лисичанська

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Лісік

В тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області панує спустошення. Хоча "визволителі" звітують про те як "оживає" місто, насправді на вулицях ні душі.

Свіже відео з'явилося у ТГ - каналі ]]>"ТРИБУН СХІД",]]> передає Час Пік.

Місто знаходиться в окупації одинадцять довгих місяців. За цей час мало що змінилося на "краще".

Автор знімає з даху багатоповерхівки по проспекту Перемоги. На кадрах добре видно торговельний центр "Кристал", який у мирні часи відвідувала безліч лисичан. Не дивлячись на світлий час доби - навкруги нікого. 

"Тут і досі подекуди тривають бойові дії", - підкреслює автор.

Російські "визволителі" дуже люблять розповідати про те, як "відновлюється та оживає" окупований Лисичанськ. По факту - в місті відновлюють лише радянські пам'ятники та проводять "патріотичні" акції.

У мережі почали з'являтися повідомлення з пропозиціями щодо продажу нерухомості у місті. З одного боку, мешканців, які виїхали або потребують коштів, можна зрозуміти, проте подібні угоди, з огляду на окупацію міста, можуть мати не найприємніші наслідки.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також:

Окупанти в черговий раз обстріляли звільнені населені пункти на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк