15.05.2023, 21:52

"Все прострілюється": на Луганщині росіяни втратили позиції у тилу

луганская область

Вибухи, які останніми днями відбуваються не лише на передових позиціях противника, а й на території окупованої Луганщини, свідчать, що весь регіон прострілюється Силами оборони.

Про це заявив керівник Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко в ефірі ]]>espreso.tv]]>, передає Час Пік.

"На тимчасово окупованих територіях Луганщини сталися потужні вибухи не лише на передових позиціях та в місцях дислокації російських військ, а й у тилу. Це свідчить про те, що вже в армії РФ немає тилових позицій у Луганській області, все прострілюється. Окупанти пересувають військову техніку по тилах. Вони у пошуку нових можливостей щодо формування позицій", - розповів Власенко.

За його словами, на Луганщині тривають активні бойові дії, артилерійські дуелі, а активних наземних операцій росіяни не проводять.

"Військові РФ активно використовують артилерію та авіацію з метою руйнування деокупованих населених пунктів та шляхів сполучення наших тилів", - додав керівник РВА.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк