16.05.2023, 19:32

Вчителька з Лисичанська стала переможницею обласного конкурсу "Вчитель року-2023"

учительница из лисичанска

Вчителька з Лисичанська Луганської області стала переможцем регіонального конкурсу "Вчитель року-2023" у номінації "Початкова освіта".

Про це ]]>повідомляє]]> прес-служба Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації у Facebook, передає Час Пік.

"Вчитель початкових класів Лисичанського ліцею №14 Наталія Митрофанова - переможець обласного конкурсу "Учитель року-2023" в номінації "Початкова освіта", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Наталія також гідно представила освітян Луганщини на загальнонаціональному етапі конкурсу. Вона не лише потрапила до фіналу конкурсу "Учитель року-2023", а й увійшла до десятки найкращих вчителів початкової освіти України.

"Лисичанська громада пишається Вашим професіоналізмом. Бажаємо Вам натхнення, незламності духу та подальших творчих здобутків", - звернулися до Наталі в адміністрації.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте також: "Інтегрування територій, переорганізація установ та примусові медогляди дітей": ситуація на Луганщині від голови ОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк