16.05.2023, 22:40

"Будь-який злодюга-гастролер може так": "оголошення" про розкриття квартир у Сєвєродонецьку викликають питання

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області продовжується мародерство під виглядом ремонтних робіт. Ніхто не може гарантувати, що до квартир заходять саме ремонтники, а не злодії.

Фото нових "анонсів" розкриття квартир оприлюднив Telegram-канал "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>", передає Час Пік.

Як можна помітити, "оголошення" написано від руки. Хто саме їх написав та прикріпив до дверей під'їзду - невідомо. І це саме собою викликає питання. Адже жодного організованого сповіщення про розкриття квартир немає. По суті, будь-хто може прикріпити листівку і без проблем проникнути до чужої квартири.

"Будь-який злодюга-гастролер може так "легалізувати" проникнення до квартири. Надягнув робу, пройшовся по під'їзду, оголосив про якісь заміри, зібрав ключі, обчистив квартири. Для правдоподібності (та й вигоди теж) напарника можна взяти", - зазначає Telegram -канал.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться трейлер нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн", перша серія якого з’явиться в мережі наступного тижня. Це невеличкі сатиричні історії з життя веселих хробачків. Інтерв'ю з автором мультсеріалу читайте тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк