18.05.2023, 17:33

Третя штурмова бригада прорвала оборону ворога на околицях Бахмута, - ВСУ

Віктор Білий | Всі новини автора

Третя штурмова бригада справила наступальні дії на західних околицях Бахмута, створивши плацдарм для подальшого контрнаступу.

Про це в Telegram-каналі повідомляє "Збройні сили України. Війна з окупантами", передає Час Пік.

"Ширина смуги прориву склала 2000 м, а глибина - 700 м. Попередньо, у кацапів не менше 50 "200-х" і до сотні "300-х". На сьогодні ще 4 росіян - у полоні. Також ліквідовано резерви ворога на даному напрямі, у тому числі кілька російських складів БК", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що компанія Maxar опублікувала супутникові знімки Бахмута з різницею на рік, на фото можна порівняти, яким було місто у травні 2022 року і зараз. Різниця колосальна.

У Maxar зазначили, що "райони житлових будинків, шкіл, магазинів та іншої інфраструктури перетворилися на тліючі уламки".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Це пекло": Мар'їнка і Бахмут перетворилися на суцільні руїни - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк