19.05.2023, 20:45

"Вчора двічі прилетіло": Ситуація в окупованому Сватовому з соцмереж

Марина Гончар | Всі новини автора
сватово

З тимчасово окупованого Сватового Луганської області прийшла нова вісточка. Місцеві жителі написали про поточну ситуацію в місті, та пригоди, що сталися днями.

Про це повідомили в регіональному Telegram-каналі ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

У місті зараз дуже тепло, майже літо прийшло. Загалом тихо, не враховуючи вчорашніх двох "прильотів", в результаті яких, щось сильно горіло. Також відомо, що паспортизація триває, дехто вже отримав російські документи.

Зауважимо, що Час Пік не може підтвердити чи спростувати інформацію щодо "прильотів" та точної геолокації займання у місті. Адже більш детальної інформації, а також фото- чи відеодоказів цьому наразі немає.

Нагадаємо, трохи раніше повідомлялося, що у Сватовому сталася пожежа на Слобожанському заводі продтоварів. Зазначається, що це підприємство спеціалізується на виробництві олії. Там горіли місткості з перлітом - матеріалом, який використовується як звукоізолятор та утеплювач. Внаслідок пожежі було знищено 8 місткостей, кожна містила по 200 літрів.

Крім того, у місті панує "сухий закон" та навіть працює пошта. Як кажуть місцеві мешканці, "гостей" поменшало та через це стало тихіше.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Шлаком засипали та ніжками затоптали": У мережі показали, як "ремонтують" дороги в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк