21.05.2023, 14:45

"Луганщина живе": створена унікальна інтерактивна мапа для переселенців

"Луганщина живет": создана уникальная интерактивная карта для переселенцев

У жителів Луганської області, які через війну змушені були залишити свої будинки та оселитися у різних куточках України, часто виникають питання: де отримати гуманітарну допомогу, як записатися до лікаря, чи живуть поруч земляки, з якими можна поспілкуватися.

Щоб допомогти переселенцям вирішити ці питання, редакція "]]>Сєвєродонецьк онлайн]]>" створила ]]>інтерактивну мапу]]>, в якій зібрала всю необхідну для ВПО інформацію, повідомляє Час Пік.

Щоб відкрити інтерактивну мапу, потрібно перейти за ]]>посиланням]]>.

На мапі можна знайти інформацію:

  • Допомога ВПО - адреси та контакти гуманітарних хабів Луганської ОВА. Тут кожен знайде для себе найближчий хаб, де можна отримати гуманітарну допомогу, юридичні, соціальні послуги.
  • Медицина - адреси та контакти лікарень, що релокувались з Луганської області. Переселенці з Луганщини можуть знайти свого лікаря, відновити медичні документи, загублені в окупації, отримати кваліфіковану допомогу.
  • Підприємства - каталог релокованих з Луганщини підприємств. Завжди приємно відвідати виставу з луганськими акторами чи випити філіжанку кави, зварену руками земляка.
  • Люди - найцікавіший розділ, де позначені міста, в яких наразі живуть та працюють знайомі багатьом жителі Луганщини. Тут можна знайти друзів, з якими втратили зв’язок, раптово дізнатися, що поряд з твоїм домом відкрилася улюблена бургерна, чи за кілька автобусних зупинок надає послуги стилістка, за якою ти так скучила.

Докладніше читайте ]]>тут]]>.

интерактивная карта

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"В нас немає життя вже 9 років": із розповіді місцевих жителів про ситуацію на окупованій Луганщині

"Нам наказали забрати Кремінну": російський вояка розповів про масові вбивства мирних людей - перехоплення ГУР

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк